Despre Parfumuri

Magazinul nostru va ofera parfumuri produse afermarket, replici de ce-a mai bun calitate, la preturi minime.


Parfumurile aftermarket vin in ambalaje originale si sigilate, avand aceleasi sticle, aceleasi esente si aceleasi gramaje ca si cele comercializate in marile magazine. Diferenta consta in concentratia de esenta din flacoane care este mai mica decat ce-a originala si corelandu-se cu durata de persistenta care este in medie de 2-3 ore.


Garantam ca toate produsele noastre sunt calitatea I.


Parfumurile tester au o calitate similara produselor din marile magazine, concetratia de esenta este minim 80% fata de produsul original si persistenta de minim 6 ore.


Testerele sunt ambalaje(cuti) albe, fara folie de protectie, o mica parte din produse nu au capac si vin cu o protectie din carton.
Ambalajele lor sunt fara folie de protectie (nu vin sigilate) fiind destinate testerii, chiar daca vin ambalate asa sunt produse noi, nefolosite.

Toate produsele noastre, fie aftermarket fie tester beneficiaza de un raport calitate pret excelent, indiferent ce ati alege pentru pretul platit o sa fiti multumit. Insa pentru a avea o experienta cat mai placuta cu magazinul nostru va recomandam gama de testere, la care avem un feedback foarte bun din partea clientilor.


Ne adresam persoanelor care si-ar dori un parfum de marca insa pretul de 300-400 de lei nu ai este accesibil. Oferim posibilitatea sa aleaga o varianta, mai ieftina dar si calitativa.